SHOP HET KLEINSTE GELUK

HANDGEMAAKTE THEELICHTJES

MET EEN BIJZONDERE BOODSCHAP

Handgemaakte theelichtjes met een bijzondere boodschap die zichtbaar wordt na +/- 60 minuten.

  • Een persoonlijk en uniek cadeautje door de brievenbus
  • Handgemaakt en ontworpen
  • Geluk prikkels gegarandeerd door de bijzondere boodschap die tevoorschijn komt
  • Gratis bezorging binnen Nederland & binnen 2 werkdagen verzonden!

Kies voor een van onze zelf geselecteerde kaarsjes óf personaliseer de kaarsjes zelf!

Wat is er nu persoonlijker dan op deze unieke manier iemand te bedanken, te laten weten dat je aan iemand denkt of iemand te feliciteren? Gun iemand of natuurlijk jezelf een geluksmomentje met de speciale boodschappen die in de kaarsjes verstopt zitten.

LIJNPORTRET

LEG EEN FIJN MOMENT VAST

Wil je een fijne gebeurtenis vastleggen of een geliefde verrassen met een uniek cadeau? Dan is een gepersonaliseerde portretlijntekening een perfect cadeau. Kleinlichtpuntje maakt deze tekening graag voor je! Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

AMBERBLOKJES

EEN LANGWREKEND CADEAU

Amberblokjes zijn de trend van nu en geven een ontspannen warme, zoete en/of frisse geur die maandenlang blijft hangen in je huis. Een leuk en langwerkend cadeautje dus!

Wij hebben 2 speciale geuren amberblokjes in het assortiment:

  • Fresh Cotton: Het geurblokje Fresh Cotton is een mix van een zacht en frisse geur en zal zorgen voor een betoverende geur.
  • White Musk: het geurblokje White Musk is gemaakt van een mix van musk, lotus bloemen en amber. Een heerlijke blend tussen fris en zoet die je wilt ruiken!

Met keuze uit 3 thema’s (veel liefs / ik denk aan je / gefeliciteerd) op een goud of zwart metalen schaaltje. Hieronder het assortiment per geurblokje. Prijs is inclusief verzending binnen NL en binnen 3 werkdagen verzonden!

Amberblokjes Fresh Cotton