AMBERBLOKJES

EEN LANGWERKEND CADEAU

Amberblokjes zijn de trend van nu en geven een ontspannen warme, zoete en/of frisse geur die maandenlang blijft hangen in je huis. Een leuk en langwerkend cadeautje dus!

De amberblokjes worden in oosterse landen op traditionele wijze met de hand gemaakt. Ze bestaan voor het grootste gedeelte uit wax, hars en oliën. Amberblokjes bevatten geen alcoholen en werden vroeger als een parfum voor op je huid gebruikt. Dit door simpelweg met het geurblokje over je lichaam te wrijven wat een heerlijk zachte geur geeft. Naast een parfum kan het amberblokje ook gebruikt worden als huisparfum of luchtverfrisser.

Wij hebben 2 speciale geuren amberblokjes in het assortiment:

  • Fresh Cotton: Het geurblokje Fresh Cotton is een mix van een zacht en frisse geur en zal zorgen voor een betoverende geur.
  • White Musk: het geurblokje White Musk is gemaakt van een mix van musk, lotus bloemen en amber. Een heerlijke blend tussen fris en zoet die je wilt ruiken!

Met keuze uit 3 thema’s (veel liefs / ik denk aan je / gefeliciteerd) op een goud of zwart metalen schaaltje. Hieronder het assortiment per geurblokje. Prijs is inclusief verzending binnen NL en binnen 3 werkdagen verzonden!

Amberblokje Fresh Cotton – zwart of goud schaaltje

Amberblokje White Musk – zwart of goud schaaltje